Business Car Service


87762708

Ook wanneer u zakelijk op reis moet heeft u de keuze uit de eigen auto, openbaar vervoer of een luxueuze wagen met chauffeur van All-Time BCS.

De BCS in onze naam staat natuurlijk voor Business Car Service en dat is niet voor niets. All Time BCS heeft zich gespecialiseerd in hoogwaardige dienstverlening op het gebied van zakelijk personenvervoer voor het bedrijfsleven.

In alle rust en comfort kunnen uw medewerkers en zakenrelaties zich op de achterbank voorbereiden op een komende vergadering, werken op hun laptop en/of telefoongesprekken voeren. De krant van vandaag is aanwezig en koffie en thee kunnen desgewenst geserveerd worden.

Deze ideale service voor het bedrijfsleven vindt natuurlijk plaats in ruime, luxueuze en brandschone wagens. Het spreekt voor zich dat onze chauffeurs zowel Nederlands als Engels spreken en zich dienstbaar en representatief opstellen.

Business Car Service is beschikbaar als enkele rit, voor een halve dag, of voor één of meerdere dagen. Stuur ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. een email met uw wensen en wij sturen u direct een prijsopgave. Direct boeken via deze email kan natuurlijk ook  

 

Waarom All Time BCS?

  • vaste, lage tarieven
  • vertrouwde gezichten
  • aandacht voor u
  • gratis pinnen in de taxi
  • betalen met creditcard
  • en... uitermate flexibel 

Gelukkig niet met de trein

"Drie uur vertraging had onze vlucht uit New York. En wat schetste onze verbazing? Cees, onze chauffeur stond nog steeds op ons te wachten, en nam na onze aankomst alle bagage van ons over. We waren al bang dat we alsnog met de trein moesten."

 Betalen kan bij ons met: creditcards