Airport Service

heen_bannerretour_bannerterug_banner

Als u voor uw werk op zakenreis moet, of u gaat met het hele gezin lekker op vakantie, dan kunt u op vele manieren van huis naar het vliegveld en vice versa. U kunt natuurlijk met uw eigen auto, of met de bus of trein of een combinatie daarvan. Mogen wij u een comfortabeler en vaak goedkoper alternatief aanbieden:

onze All-Time BCS Airport Service

Klaar voor de reis Op de met u afgesproken tijd staat onze chauffeur met een ruime, luxe en goed onderhouden auto bij u voor de deur. Als dat 's-morgens vroeg is, hebben wij u misschien al gewekt met onze wekservice per sms en/of telefoon. De bagage laden wij natuurlijk voor u in. Ontspannen kunt u aan uw reis beginnen. En onderweg stoppen we graag even voor koffie, thee of frisdrank als u daar behoefte aan hebt. Eenmaal aangekomen op het vliegveld hoeft u niet te zoeken naar een dure parkeerplaats. Wij rijden u direct naar de vertrek terminal en laden de baggage voor u op een trolley.

Ook als u terugkomt is het prettig om van onze Airport Service gebruik te maken. Onze chauffeur wacht op u bij het ontmoetingspunt in de aankomsthal. Zelfs als u vertraging heeft, hoeft u zich geen zorgen te maken. Onze chauffeur wacht op u zonder dat wij daar iets extra voor in rekening brengen. Veilig en comfortabel wordt u naar huis of naar uw hotel gebracht.

Nieuwsgierig naar wat dat kost? Kijk dan hier op onze pagina tarieven. Daar laten we u ook zien waarom het vaak zelfs voordeliger is met ons te reizen dan met de eigen auto of het openbaar vervoer.

 

Waarom All Time BCS?

  • vaste, lage tarieven
  • vertrouwde gezichten
  • aandacht voor u
  • gratis pinnen in de taxi
  • betalen met creditcard
  • en... uitermate flexibel¬†

Gelukkig niet met de trein

"Drie uur vertraging had onze vlucht uit New York. En wat schetste onze verbazing? Cees, onze chauffeur stond nog steeds op ons te wachten, en nam na onze aankomst alle bagage van ons over. We waren al bang dat we alsnog met de trein moesten."

 Betalen kan bij ons met: creditcards